Kontakti

Ndihmë në çdo kohë

Platforma ju mundëson komunikimin në kohë reale me stafin e dedikuar që i përgjigjet nevojave tuaja rreth të gjitha çështjeve që kanë të bëjnë me platformën. Shkruani në [email protected], apo telefononi në 038 249 105

DIZAJN I PËRSHTATSHËM

Lexo në pajisjen tënde të preferuar

Platforma është e ndërtuar ashtu që t’ju mundësojë qasje sa më të lehtë në të gjithë telefonat e mençur, kompjuterët personal dhe pajisjet tablet.

zgjedh pakon

Çmime fleksibile

Platforma mundëson pako për çdo lloj të përdoruesve. Zgjedhni pakon tuaj të preferuar, dhe përfitoni qasje të pandërprerë në gazetën online për periudhën sa zgjat abonimi.