Ndihmë në lidhje me pagesat

Si të abonohemi?

Për momentin abonimi në Koha Ditore Online mund të bëhet në tri mënyra:

 • E-pagesë, paguaj online me debit/credit kartelë - shiko videon
 • Transfer Bankar (Wire Transfer)
 • Para të gatshme në redaksinë e Koha Ditore

Transfer Bankar (Wire Transfer)

Për të kryer pagesën luteni ti ndiqni këto udhëzime:

 • Krijo llogarinë tuaj në Koha Ditore Online
 • Zgjedh njërën nga ofertat tona për abonim
  • Abonim 1 mujor - 7.50 EUR
  • Abonim 6 mujor + 1 muaj gratis - 49 EUR
  • Abonim 1 vjeçar + 2 muaj gratis - 99 EUR
 • Dërgo pagesën në njërën nga bankat tona
  • ProCredit - 1110086926000189
  • NLB - 1701001010645930
  • TEB - 2011000000081423
  • Raiffeisen - 1501001002095874
  • BKT - 1901217632031247
  • B. Ekonomike - 1401000000903831
  • BpB - 13002712000030870
  • CREDIT SUISSE:
   IBAN: CH04 0483 5099 2472 0100 5
   BIC / SWIFT: CRESCHZZ84A
   FIRMA: ERA PRESS
   SIHLSTRASSE 38
   CH-8001 ZÜRIC
 • Dërgo konfirmimin e pagesës në online@koha.net së bashku me emrin dhe mbiemrin si dhe e-mail adresën qe keni përdorur për të krijuar llogarinë në Koha Ditore Online (hapi 1)
 • Pasi të pranojmë konfirmimin bankar nga ana juaj, ju do të pranoni një e-mail nga ana jonë qe ju mund të filloni të lexoni Koha Ditore Online

Para të gatshme në redaksinë e Koha Ditore

 • Luteni të vini në Redaksinë e Koha Ditore - Sheshi Nëna Terezë pn, Prishtinë (përmbi Restaurant "Rings")
 • Ne do ju njoftojmë mbi ofertat tona dhe do krijojmë llogarinë për ju
 • Ju do të pranoni informatat për kyqje në Koha Ditore Online në e-mailin tuaj
 • Ju mund të filloni ta lexoni Koha Ditore Online