KOHA Ditore Online

Hyn


Nëse jeni të regjistruar ju lutem shënoni email adresën dhe fjalëkalimin për të lexuar online.
Regjistrohu


Luteni të plotësoni rubrikat e kërkuara për t’u regjistruar në shërbimin KOHA online. Regjistrimi do t’jua mundësojë qasjen në versionin elektronik të gazetës “KOHA Ditore” dhe në e-librat e “Botimet KOHA”. Gjithashtu jua ofron mundësinë që të bëni porosinë me postë të librave të shtypur të shtëpisë sonë botuese.REGJISTROHU