PLATFORME DIGJITALE

Si funksionon KD Online?

Ju do të keni qasje në gazetën ditore në çfarëdo kohe, duke filluar nga dita kur abonoheni. Në vetëm tre hapa ju mund të regjistroheni për t’u bërë lexues i rregullt i gazetës Online.

Krijoni llogarinë

Regjistrohuni shpejtë dhe lehtë duke plotësuar hapësirat e kërkuara në fushën Regjistrohu dhe pritni konfirmimin.

Zgjedhni abonimin

Pasi të jeni regjistruar, zgjidhni pakon e abonimit që ju përshtatet më shumë, dhe abonohuni përmes kartelës bankare (e-payment), transferit bankar, PayPal apo pagesës së gatshme në redaksinë e Kohës Ditore.

Lexoni Gazetën

Pasi të jetë konfirmuar abonimi, ju mund ta lexoni gazetën e ditës online, në pajisjen tuaj të preferuar.

Abonohu tani!

Provoje falas këtu

DIZAJN I PËRSHTATSHËM

Lexo në pajisjen tënde të preferuar

Platforma është e ndërtuar ashtu që t’ju mundësojë qasje sa më të lehtë në të gjithë telefonat e mençur, kompjuterët personal dhe pajisjet tablet.

zgjedh pakon

Çmime fleksibile

Platforma mundëson pako për çdo lloj të përdoruesve. Zgjedhni pakon tuaj të preferuar, dhe përfitoni qasje të pandërprerë në gazetën online për periudhën sa zgjat abonimi.

Kontakti

Ndihmë në çdo kohë

Platforma ju mundëson komunikimin në kohë reale me stafin e dedikuar që i përgjigjet nevojave tuaja rreth të gjitha çështjeve që kanë të bëjnë me platformën. Shkruani në [email protected], apo telefononi në 038 249 105